Bemutatkozunk
Fogadó
Vendégház
Falatozó
ABC
Harcsa Kocsma
Elérhetőségek
Látnivalók
 
Tavifészek Vendégház

A Vendégházunk a falu egy csendes utcájában (Dózsa György utca) a Bánki-tó közelében, a tótól kb. 150 méterre található. Ebből is következően a forgalomtól mentes, csendes pihenés biztosított, ugyanakkor perceken belül minden szolgáltatás elérhető. Strand, üzletek, templom, orvosi rendelő, posta, vendéglátó helyek, a tó és a szabadtéri színpad, stb.

A Vendégház 2015-ben egy falusi családi ház felújításával került kialakításra. Ez biztosítja a családias hangulatot, és a szállodától eltérő hangulatú az önálló, és önellátó időtöltést, nyaralást. A szobák külön bejáratúak. Kiválóan alkalmas családok számára, vagy akár kisebb csoportok közös elhelyezésére. A ház 10 férőhelyes, 3 szobával (3, 3, és 4 fős szobákkal). Minden szobában kábel TV, hűtő, hajszárító. 

A vendégek rendelkezésére áll egy közös használatú felszerelt konyha, étkező, ami társalgónaknak is kiválóan alkalmas. Az udvarban lehetőség van kerti sütögetésre, bográcsozásra, kerti pihenő-épülettel. A fedett terasz kellemes esti beszélgetések, vacsorák helyszíne is lehet. Kerítésen belül, az udvarban a gépkocsi parkolás biztosított. A ház teljes területén Internet elérhetőség (wifi) van.

A Vendégház alapvetően önellátásra lett kialakítva. Kérésre a Tó mellett található Harcsa Falatozóban tudunk változatos kínálatunkból étkezési ellátást biztosítani. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a ház kiválóan alkalmas több napos, vagy akár egy-két hetes üdülések komfortos megvalósítására, költséghatékony formában.

Információ, foglalás: 
0630/231 0494, 0630/677 6783 telefonszámokon.
E-mail: vendeghaz@tavifeszek.hu


Bánk bemutatása az EchoTV Magyarország legszebb települése sorozatban ».

 
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez
.
Együttműködő partnerünk:

(Alábbi képek különböző időpontban készültek)