Bemutatkozunk
Fogadó
Vendégház
Falatozó
ABC
Harcsa Kocsma
Elérhetőségek
Látnivalók
-
Fogadó

A Fogadó a Bánki-tó partján, a község központjában, a Tó-strand bejáratától kb. 50 m-re található. A Fogadó belső, zárt parkolóval rendelkezik. A kertben lehetőség van kerti sütögetésre, bográcsozásra. Közös használatú felszerelt konyha, szauna, társalgó áll a vendégek rendelkezésére

A Fogadó a bánki-tó partján található, új építésű épületrészben. A szobák egy része  franciaággyal, másik része 2 külön álló heverővel berendezett, és minden szobában található pótágyként használható fotelágy. Minden szobában kábel TV,  hűtő, hajszárító. Internet lehetőség biztosított. A Fogadóban a vendégek rendelkezésére áll egy teljesen felszerelt konyha, valamint a kikapcsolódást és felfrissülést szolgáló szauna. Az udvaron bográcsozásra és kerti sütésre lehetőség van.
Parkolási lehetőség: a fogadó zárt udvarában. Fogadónkat a szallas.hu is elismerte a következő cím adományozásával.

A  társalgó ablakából és a balkonról kiváló kilátás nyílik a tóra. A Fogadótól kb. 50 méterre található tó-strandon fürdeni, pihenni, a tó partján horgászni lehet. Az épületben WiFi elérés van, illetve a Fogadó közösségi helyiségében vezetékes internetcsatlakozás is biztosítható.

A Fogadó udvarában a tavasztól őszig működő falatozó házias ételekkel várja a vendégeinket.
A Fogadó épületében ABC és söröző is üzemel.

A bánki Tó-strand június 1-jétől augusztus 31-ig várja a strandolni, pihenni vágyókat. A strandon öltözőkabin, vizibicikli, csónak bérelhető. A tavon télen (amikor a tó vize befagy) korcsolyázni is lehet.

Nyaranta a „Bánki Nyár” rendezvénysorozat helyszínéül korszerű, vízre épület víziszínpad szolgál. A rendezvénysorozat keretében minden hétvégén változatos műsorok várják az ide látogatókat: jazzfesztivál, könnyűzenei koncert, színházi előadás, folklór, operett, szabadtéri mozi.

Bánk község lakossága 685 fő. A település üdülő övezetében 560 üdülő ház található. A tó adatai: átlagos vízmélység: 3,94 m, legmélyebb pontja: 5,99 m, a tó felülete: 7 ha 8730 m2,  vízmennyiség: 325.656 m3.

Férőhely: 17 fő, 6 db 2 ágyas pótágyazható, teljesen felszerelt szobákban. 
Közös használatú, teljesen felszerelt teakonyha, szauna, társalgó, zárt parkoló.

Telefon: 06-30-231-04-94
E-mail: fogado @ tavifeszek.hu

Képek a fogadóról

Szobák

Nappali
Társalgó

Konyhai részletek

Fürdőszobák

Szauna

Kilátás a tópartra